WEGTRANSPORT

WEGTRANSPORT

Wegtransport is de belangrijkste pijler in de logistieke dienstverlening. Het is relatief snel en heeft een groot bereik. Wij beschikken over ons eigen wagenpark, waardoor we snel kunnen schakelen. Naast transport kunnen wij een totaalconcept aanbieden met opslag en distributie. Hiernaast bieden we Track & Trace modules aan in alle Europese lidstaten.

Onze roots liggen in container trucking. Met een uitgebreide transportvloot kunnen wij altijd het juiste wegtransport aanbieden. In totaal beschikken we over 120 eigen voertuigen, waaronder (bulk)silowagens, tankers, koelcontainers en container chassis. Al onze voertuigen zijn volledig beschermd door de hoogste veiligheidscodes. Met een computer aan boord van iedere truck is jouw lading altijd te traceren middels GPS.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER HELM?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van jouw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

MIDDELS EEN COMPLEET DIENSTENPAKKET BIEDEN WIJ JE:

diensten

ONAFHANKELIJKE EN NEUTRALE DIENSTVERLENING

inzicht

INZICHT IN JOUW STOCK-CONTROL

transparant

TRANSPARANTIE IN ONZE DIENSTEN

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?