WIE ZIJN WIJ?

Wij gaan verder waar andere stoppen door te zoeken naar de beste oplossing voor jouw logistieke keten. Denk hierbij aan: transport, douane- en fiscale formaliteiten, warehousing, waarde toevoegende activiteiten en innovatieve IT-tools.

ONZE ACHTERGROND

Wij zijn Van der Helm, een familiebedrijf dat in 1936 is opgericht. Tot op de dag van vandaag zijn we bezig om bij onze klanten een oplossing op maat te bieden. In ons 80-jarig bestaan hebben we al een groot aantal klanten mogen ontzorgen.
 
Met kennis en capaciteit in transport, warehousing en douaneformaliteiten gaan wij geen complexe vraagstukken uit de weg en denken graag mee. Samen maken we het verschil.

Onze missie als logistiek dienstverlener

Ons dienstenpakket biedt een totaaloplossing op het gebied van logistiek en transport. Wij leggen de focus op het verbeteren van het totale logistieke proces van onze partners. Zo hebben onze partners de tijd om zich te focussen op hun corebusiness.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?