LEERLING MONTEUR

Vanwege toename van werkzaamheden zijn we voor onze vestiging in Moerdijk opzoek naar een fulltime leerling monteur. Wij zijn Van der Helm, een Nederlands familiebedrijf dat in 1936 is opgericht. In ons 87-jarig bestaan hebben we onze klanten (voornamelijk uit de Fashion & Lifestyle en electronics industrie) altijd met toewijding en hard werken van geschikte logistieke oplossingen voorzien. Inmiddels zijn we zijn uitgegroeid tot een internationaal opererende totaal-aanbieder op het gebied van vrachtvervoer, logistiek en douanezaken. In deze veelzijdige functie als leerling monteur ben je mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de werkplaats.

FUNCTIE

In deze functie word je verder opgeleid als monteur. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze werkplaats. Je onderhoudt en repareert ons wagenpark en je wordt ingewerkt door twee andere collega’s.

VEREISTEN

  • Monteurs diploma (hoeft nog geen zware voertuigen te zijn);
  • Leergierig;
  • 40 uur beschikbaar;
  • Rijbewijs B;
  • Flexibel.

WIJ BIEDEN

Een afwisselende baan als leerling monteur in een groeiend familiebedrijf, waarbij je veel zult leren. We zijn een transparante en vriendelijke organisatie waar een collegiale werksfeer belangrijk wordt gevonden. En niet te vergeten altijd gezellige werkborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland!

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.*

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.