WAREHOUSING

In Moerdijk en Den Hoorn hebben wij een warehouse met een oppervlakte van 40.000 m² dat onderdak biedt aan ongeveer 120.000 palletlocaties. Het warehouse beschikt over de meest moderne, technische innovaties en voldoet aan safety level vier. Alle handelingen in ons warehouse zijn gekoppeld aan ons warehouse systeem. Dit maakt alle relevante informatie 24-7 inzichtelijk via ons webportaal voor onze partners.

WAREHOUSING

Sinds 2017 zijn we de samenwerking aangegaan met Vanderlande voor ons ADAPTO systeem. ADAPTO is een volledig gerobotiseerd picker systeem. Met onder andere shuttles bedient dit systeem meer dan 51.000 opslaglocaties. Geschikt voor zowel B2B als B2C operaties is ook dit systeem volledig geïntegreerd in ons warehouse systeem.

Onze warehouses in Moerdijk en Den Hoorn lenen zich voor verschillende services. Denk hierbij aan het opslaan van goederen binnen fashion, elektronica en grondstoffen. Maar ook de afhandeling van retourorders volgens standaardprocedures. Onze warehouses hebben hiernaast ook een Vergunning Douane-Entrepot. Zo kunnen wij goederen voor een onbepaalde tijd opslaan zonder dat er invoerrechten en BTW betaald hoeven te worden.

Op diverse luchthavens hebben wij samenwerkingen met partners voor opslagruimtes en cross-dock faciliteiten. Alles met betrekking tot onze e-commerce dienst ontvangen wij in Amsterdam. In de regio Rotterdam hebben we faciliteiten voor het cross-docken van containers en het opslaan van (bulk)goederen. In deze regio kunnen wij ook groente, fruit en andere voedingsmiddelen opslaan. Hier hebben wij voldoende ruimte voor koelladingen.

VAS

Bereikbaar, efficiënt en veilig. Dat zijn onze moderne warehouses van in totaal meer dan 70.000 m². De faciliteiten zijn geschikt om diverse soorten goederen op te slaan, te beheren en te distribueren.

Naast deze gebruikelijke warehouse oplossingen, helpen onze vakbekwame medewerkers graag met andere wensen. Producten assembleren, verpakken, ompakken en labelen, allemaal geen enkel probleem bij Van der Helm.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER HELM?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van jouw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

MIDDELS EEN COMPLEET DIENSTENPAKKET BIEDEN WIJ JE:

diensten

ONAFHANKELIJKE EN NEUTRALE DIENSTVERLENING

inzicht

INZICHT IN JOUW STOCK-CONTROL

transparant

TRANSPARANTIE IN ONZE DIENSTEN

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?