TRANSPORT

Wij faciliteren elk soort transport. Van doos tot container met alle mogelijke vervoersvormen, regionaal en internationaal, komt jouw pakket met Van der Helm zonder zorgen van A naar B. Lever je direct aan consumenten? Dan verzorgen wij samen met pakketbezorgers de levering tot aan de voordeur. Verder bieden we Track & Trace modules aan in alle Europese lidstaten. Lees hieronder meer over wegtransport, zeevracht, luchtvracht en railtransport.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER HELM?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij vindingrijk en kunnen wij helpen bij het vinden van logistieke oplossingen voor jouw uitdagingen.

Wij zoeken de beste combinatie van mogelijkheden voor jouw transport op basis van doorlooptijd, kosten en milieueffecten.

LUCHTVRACHT

Luchtvracht is een snelle en efficiënte manier van transporteren. Ideaal als tijd een belangrijke factor is voor wereldwijde zendingen.

ZEEVRACHT

Dankzij samenwerkingen met grote rederijen kan Van der Helm marktconforme prijzen aanbieden met interessante leveringsvoorwaarden.

WEGTRANSPORT

Wegtransport is de belangrijkste pijler in de logistieke dienstverlening. Het is relatief snel en heeft geografisch een groot bereik.

RAILTRANSPORT

Voor het efficiënt, betrouwbaar en snel vervoeren van FCL en LCL containerladingen vanuit onder andere China, bieden wij prijstechnisch een interessant alternatief aan per spoor.

NEUTRAL CUSTOMS SERVICES

Onze gedreven specialisten staan als jouw neutrale partner klaar om het administratieve proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Neutral Customs Services verzorgt niet alleen alle formaliteiten binnen onze organisatie, maar ook als neutrale partner voor externe relaties. Neutral Customs Services:

wereld_a

KAN OPTREDEN ALS BEPERKT FISCAAL VERTEGENWOORDIGER

warehouse

IS AEO-FULL GECERTIFICEERD

doane

REGELT VLOTTE EN CORRECTE AFHANDELING VAN FORMALITEITEN RONDOM ZENDINGEN

ADVISEERT JE BIJ COMPLEXE DOUANE- EN FISCALE VRAAGSTUKKEN

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?