LUCHTVRACHT

LUCHTVRACHT

Luchtvracht is een snelle en efficiënte manier van transporteren. Ideaal wanneer tijd een belangrijke factor is. Wij regelen het transport en alle douaneformaliteiten, maar ook alle cross-docking, op- en overslag en bulk en sample programma’s. Wij kunnen wereldwijd luchtvrachtzendingen verzorgen en denken graag mee voor de beste oplossing van jouw vraagstuk.
Het is ook mogelijk om zeevracht, luchtvracht en transport over de weg te combineren. Zodra jouw wensen bekend zijn, gaan wij aan de slag om de snelste en meest gunstige oplossingen te bieden. Wij volgen de ontwikkelingen in tarieven op de voet en kunnen daarom altijd voordelige tarieven aanbieden.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER HELM?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van jouw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

MIDDELS EEN COMPLEET DIENSTENPAKKET BIEDEN WIJ JE:

diensten

ONAFHANKELIJKE EN NEUTRALE DIENSTVERLENING

inzicht

INZICHT IN JOUW STOCK-CONTROL

transparant

TRANSPARANTIE IN ONZE DIENSTEN

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?