HOE WIJ WERKEN

Jouw wens centraal

Elke organisatie is uniek en verdient een oplossing op maat. Onze prioriteit is de logistieke behoefte van onze partners goed in kaart brengen.

Persoonlijk contact geeft ons de mogelijkheid om alle ins en outs van jouw organisatie te leren kennen. Zo kunnen wij de wensen en behoeften vertalen naar efficiënte en effectieve logistieke processen.

Servicegericht

Onze visie is gericht op service. Dat uit zich in het aanbieden van voldoende capaciteit en het inzetten van specialistische kennis. Wij ontzorgen onze partners door logistieke vraagstukken uit handen te nemen volgens een resultaatgerichte aanpak.

Certificaten

AEO-Logo
BRC logo
HACCP-Certified-366x200
gmpplus-fsa-logo
Iso-9001-certificering@2x

Ontwikkeling

De wereld om ons heen verandert continu. Innovatie verandert de markt in een razend tempo. Om ook in deze omgeving de beste service te blijven bieden, zijn wij nauw betrokken bij innovatieve ontwikkelingen. Zo investeren wij niet alleen in de laatste technologieën maar ook in ons personeel. Dit maakt ons dé toekomstbestendige logistieke partner.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER HELM?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van jouw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

MIDDELS EEN COMPLEET DIENSTENPAKKET BIEDEN WIJ JE:

diensten

ONAFHANKELIJKE EN NEUTRALE DIENSTVERLENING

inzicht

INZICHT IN JOUW STOCK-CONTROL

transparant

TRANSPARANTIE IN ONZE DIENSTEN

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?