APPLICATIEBEHEERDER WMS (M/V) 40 uur

Wij zijn Van der Helm, een Nederlands familiebedrijf dat in 1936 is opgericht en we zijn een gerenommeerde aanbieder van logistieke diensten. Voor onze vestigingen in Den Hoorn, Hoofddorp en Moerdijk zijn wij op zoek naar een gedreven Applicatie beheerder WMS (40 uur).

LOCATIE

Den Hoorn, Hoofddorp, Moerdijk.

FUNCTIE

De Applicatiebeheerder WMS is een gespecialiseerde rol die zich toelegt op het functioneel beheer van ons Warehouse Management Systeem. Als een essentiële schakel in de logistieke keten, draag je bij aan een efficiënt en effectief magazijnbeheer. Je zorgt voor het oplossen van gebruikersvragen, het doorvoeren van systeemaanpassingen en het optimaliseren van WMS-gerelateerde processen. Een belangrijk onderdeel van je rol is ook het werken met integratiesystemen, om een soepele datastroom tussen het WMS en andere bedrijfssystemen te garanderen. Je staat in nauw contact met zowel interne afdelingen als externe klanten, om ervoor te zorgen dat hun specifieke behoeften en uitdagingen worden aangepakt. Naast het beheer van het WMS, kun je ook betrokken zijn bij het beheer van andere interne en externe applicaties, zoals systemen voor het volgen van lucht- en zeevracht.

VEREISTEN

  • Minimaal 3 jaar ervaring in het functioneel beheren van applicaties, bij voorkeur binnen een WMS-omgeving;
  • Sterk klantgerichte houding met de mogelijkheid om zowel technische als zakelijke behoeften te begrijpen;
  • Zelf oplossend vermogen;
  • Ervaring met Gateway / WMS is een pré;
  • Ervaring met integratiesystemen, zoals Frends, is een pré;
  • Ervaring met SQL is een pré;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs;
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engels taal in woord en geschrift.

WIJ BIEDEN

Jezelf blijven ontwikkelen is goed voor jou en goed voor ons bedrijf: daarom stimuleren we verdere ontwikkeling binnen je vakgebied door het aanbieden van trainingen! Daarnaast bieden wij een goed marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenopbouw.

En niet te vergeten altijd gezellige werkborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland!

INTERESSE?

Uiteraard ben ook jij geïnteresseerd in deze functie, maar wellicht wil je toch nog wat meer informatie ontvangen. Neem dan even contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com.

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.*

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.