CHAUFFEUR

Vanwege toename van werkzaamheden zijn we opzoek naar een fulltime chauffeur. Wij zijn Van der Helm, een Nederlands familiebedrijf dat in 1936 is opgericht. In ons 87-jarig bestaan hebben we onze klanten (voornamelijk uit de Fashion & Lifestyle en electronics industrie) altijd met toewijding en hard werken van geschikte logistieke oplossingen voorzien. Inmiddels zijn we zijn uitgegroeid tot een internationaal opererende totaal-aanbieder op het gebied van vrachtvervoer, logistiek en douanezaken. Ben jij dé fanatieke, gedreven chauffeur die ons team komt versterken? Lees dan verder! Voor onze locatie in Moerdijk zijn wij op zoek naar chauffeurs.

DE FUNCTIE

In jouw rol als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het op tijd laden, vervoeren en lossen van goederen. Van de transportplanner krijg je de opdrachten en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de lading met de juiste documenten, veilig en op tijd aankomt op de eindbestemming. Daarnaast ben je als chauffeur het visitekaartje van de organisatie en draag je bij aan het tevreden houden van onze klanten.

Jouw competenties en ervaringen
  • Je bent inzetbaar op verschillende divisies (container, tautliner, tank);
  • Goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Moerdijk;
  • Je bent flexibel en betrokken;
  • Je bent in het bezit van een geldig code 95 en rijbewijs CE;
  • ADR is een pré

WIJ BIEDEN

Een leuke baan als chauffeur in een groeiend familiebedrijf. We zijn een transparante en vriendelijke organisatie waar een collegiale werksfeer belangrijk wordt gevonden. En niet te vergeten altijd gezellige werkborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.