DOUANEDECLARANT

Vanwege toename van werkzaamheden zijn we voor onze vestiging in Den Hoorn opzoek naar een fulltime Douanedeclarant. Wij zijn Van der Helm, een Nederlands familiebedrijf dat in 1936 is opgericht. In ons 87-jarig bestaan hebben we onze klanten (voornamelijk uit de Fashion & Lifestyle en electronics industrie) altijd met toewijding en hard werken van geschikte logistieke oplossingen voorzien. Inmiddels zijn we zijn uitgegroeid tot een internationaal opererende totaal-aanbieder op het gebied van vrachtvervoer, logistiek en douanezaken. Als Douanedeclarant ben je een teamspeler die zelfstandig kan werken.

DE FUNCTIE

Als douanedeclarant onderhoud het contact met zowel interne- als externe stakeholders. Hiervoor is een klantgerichte en commerciële houding belangrijk binnen de functie. Daarnaast ben je accuraat en analytisch. Je herkent en signaleert eventuele risico’s en doet verbetervoorstellen binnen de bestaande procedures. Jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen binnen de kaders van de wetgeving.

Jouw competenties en ervaringen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Diploma declarant;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van Microsoft Office 365;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

WIJ BIEDEN

Een afwisselende baan als douanedeclarant in een groeiend familiebedrijf. We zijn een transparante en vriendelijke organisatie waar een collegiale werksfeer belangrijk wordt gevonden. Met flexibele werkplekken en een nieuw mooi ingericht kantoor voel jij je al snel op je gemak! Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om zelf keuzes te maken. Bijscholing is goed voor jou en goed voor ons bedrijf: daarom stimuleren we verdere ontwikkeling binnen je vakgebied! Daarnaast bieden wij een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenopbouw. En niet te vergeten altijd gezellige werkborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.*

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.