RAILTRANSPORT

RAILTRANSPORT

Voor het efficiënt, betrouwbaar en snel vervoeren van containerlading vanuit onder andere China, bieden wij al sinds 2016 een interessant alternatief aan via het spoor. Dit alternatief is relatief milieuvriendelijk, sneller dan zeevracht en goedkoper dan luchtvracht.

Er vertrekken bijna dagelijks treinen met containers richting Europa. Vanaf het treinstation in Chengdu duurt het gemiddeld maar 14 dagen om een lading naar Nederland te krijgen. Voor bijvoorbeeld elektronica, fashion en andere hightech goederen is dit al snel een goede alternatieve oplossing.

Onze terminals en containers voldoen aan alle veiligheidseisen en de anti-diefstal maatregelen zorgen ervoor dat de inhoud van containers optimaal beschermd is.

De Chinese regering heeft besloten de komende jaren ruim 40 miljard euro te willen investeren in het spoor. Dus ook op de lange termijn is dit een aantrekkelijke optie.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER HELM?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van jouw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

MIDDELS EEN COMPLEET DIENSTENPAKKET BIEDEN WIJ JE:

diensten

ONAFHANKELIJKE EN NEUTRALE DIENSTVERLENING

inzicht

INZICHT IN JOUW STOCK-CONTROL

transparant

TRANSPARANTIE IN ONZE DIENSTEN

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?